Valitse sivu

Sähkösuunnittelu ja sähköasennus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam lectus erat consectetur eu sapien eget, rhoncus consectetur sem.

Sähkösuunnittelu ja sähköasennus

Sähkösuunnittelu ja sähköasennus yksityisten ja yritysten tarpeisiin – pääkaupunkiseutu ja muu Uusimaa.

Sähkösuunnittelu ja sähköasennus räätälöidään aina asiakkaamme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Palvelemme vahvalla osaamisella sekä yksityisiä että yrityksiä. Kartoitamme aina huolellisesti työkohteen ja teemme suunnitelmat nykyaikaista suunnittelutekniikkaa käyttäen. Hoidamme toki myös piirustusten mukaiset sähköasennukset. 

 

Sähkösuunnittelua ja sähköasennusta erilaisiin kiinteistöihin
Jokainen kohde on erilainen. Huomioimme sähkösuunnittelussa aina kiinteistön erityispiirteet ja käyttötarkoituksen, asiakkaan toiveita unohtamatta. Kyseessä voi olla vaikka liiketila, toimisto tai omakotitalo. 

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman energiatehokkaita ja toimivia sähköratkaisuja. Kun asioit kanssamme, varmistat käyttöösi uusimman tieto-taidon ja ystävällisen asiakaspalvelun. 

Toimipisteemme sijaitsee Hyvinkäällä. Palvelemme asiakkaita toimialueena Järvenpää, Hyvinkää, Tuusula, Riihimäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Kerava, pääkaupunkiseutu ja koko Uudenmaan alue sekä koko Hämeen alueella.

Ota Yhteyttä

4 + 12 =

Riihimäenkatu 77, 05880 Hyvinkää

+358 44 033 8338

jarno.happo@tupla-woltti.fi

Sähköisten laskujen vastaanotto

Verkkolaskuosoite 003709356716

Operaattoritunnus 003723609900

Pagero Oy